Montage uitbesteden

Geen tijd voor het montagewerk van jouw producten? Laat Mendex Groep het werk voor je doen!

Waarom montage uitbesteden?

Verkoop je producten die uit meerdere losse onderdelen bestaan? Bij de verkoop van deze producten kun je ervoor kiezen om de producten als losse onderdelen te leveren, zodat de klant het product zelf nog in elkaar moet monteren. Daarentegen kun je de klant ook een extra service bieden door de losse onderdelen zelf aan het product te monteren. Klanten krijgen zo het eindproduct geleverd en hoeven zich niet meer bezig te houden met het montagewerk, voordat hun aankoop gebruikt kan worden.

Als je het montagewerk zelf doet, kan dit veel tijd, aandacht en geld kosten. Losse onderdelen opslaan is natuurlijk makkelijker dan grotere eindproducten, maar je moet wel voldoende personeel en genoeg ruimte hebben om de producten in elkaar te kunnen zetten. Worden kosten rondom montagewerk te duur en/of heb je niet genoeg tijd meer voor andere belangrijke zaken? Laat dan jouw montage uitbesteden. Bij het uitbesteden van montagewerk, laat je het assembleren van producten en jouw montage over aan bedrijven die de kennis, tijd en ruimte in huis hebben.

Bij het uitbesteden van jouw montagewerk verrichten ervaren bedrijven montagewerkzaamheden voor het assembleren en monteren van jouw producten. Dit wordt met uiterste zorg voor je gedaan, zodat producten wel aan de hoge kwaliteitseisen doen en snel geleverd kunnen worden aan de klant. Jij kunt je hierdoor bezig houden met andere belangrijke zaken rondom de verkoop van jouw producten.


Montageservice door Mendex