FAQ

Frequently Asked Questions

Wij werken met zogenaamde ‘all-in’ tarieven. In ons tarief zitten de aansluitkosten, opslagkosten, pick & pack en verzendkosten. Je betaalt daardoor dus per pakket een vast tarief en ontvangt per maand geen ingewikkelde facturen waarin alle onderdelen los worden doorgerekend. Zodoende heb je een overzichtelijke administratie en kun je goede prognoses maken van je inkomsten, uitgaven en cashflow. Wel zo makkelijk!

Alles wat jij uit handen wil geven! Je kunt bij ons terecht voor een eenmalige inpak klus of je volledige fulfilment bij ons uitbesteden. Bij het proces van de bestelling van jouw klant in je webshop tot en met het inpakken en versturen van de order komt een hoop kijken. Wij kunnen dit volledig uit handen nemen. Wij slaan je producten op, zorgen voor goed voorraadbeheer, orderpicken, verpakken en verzenden jouw product. Ook verzorgen wij het retourproces.

Meer weten over onze werkzaamheden? Lees op onderstaande pagina’s meer over onze services!

Assembleren uitbesteden

Montage uitbesteden

Verpakken van goederen

Fulfilment uitbesteden

Ja. Bij Mendex ben je DE klant en niet EEN klant. Wij zijn per app, mail en telefoon voor jou bereikbaar hoevaak en wanneer dat nodig is. Wij helpen graag om jouw webshop tot een succes te maken en te laten groeien, dus daarvoor zijn wij altijd bereikbaar en denken we graag met je mee.

Ja. De spullen die wij voor je opslaan, zijn meeverzekerd.

Voor webshops; Onze reguliere verzendbelofte is; Vandaag voor 16:00 besteld is vandaag verzonden. Wij hebben echter flexibele afspraken met onze verzendpartners en kunnen in overleg en indien gewenst dus ook andere tijden afstemmen.
-Voor assemblage en handling klanten: productie en levertijden stemmen wij per opdracht met elkaar af. Wij zijn zeer flexibel dus alles is mogelijk en kunnen ook snel opschalen als een opdracht vlot af moet.

Meer weten over onze service op het gebied van pakketverzending? Klik hier voor meer informatie!

Het koppelen van jouw webshop is binnen een dag ingeregeld, getest en operationeel. Het overbrengen van jouw spullen doen we in overleg. Afhankelijk van het volume zorgen wij ervoor dat we met elkaar een plan maken voor het overbrengen van jouw voorraad, zodat het uitsturen van bestellingen altijd doorgaat.

Ja. Wij kunnen zorgen voor het juiste transport en inzet van mensen om jouw spullen zo vlot en zorgvuldig mogelijk over te brengen.

 

Nee. Het is jouw product of webshop en die blijft van jou. Wij werken met een opdrachtovereenkomst zonder vaste termijn waarin we noteren wat we hebben afgesproken. Wij werken de eerste 6 maanden met een ‘pilot’ waarna we met elkaar afstemmen hoe de afgelopen periode is verlopen en waar we met elkaar veranderingen of verbeteringen kunnen doorvoeren. Je webshop zal ook groeien nu je de fulfilment uit handen hebt gegeven en bij groei komt vaak verandering kijken. We bewegen met je mee en zijn dus flexibel om het proces zo optimaal mogelijk te blijven inrichten.

Mendex Groep als jouw partner? Lees hier meer over Mendex als jouw fulfilment partner!

Ja. Met onze verzendpartners kunnen we overal ter wereld jouw klant bedienen.

Lees meer over de mogelijkheden van verzending bij Mendex Groep:

Zakelijk pakket versturen

– Direct mailing

Nee. Wij hebben geen gekoelde opslag.

 

Picqer. Integraties met Picqer die mogelijk zijn: Shopify, Woocommerce, Magento 1, Magenton 2, Wix, Lightspeed, Shopware en Bol.com.