Fulfilment kleine webshop

Geen tijd om orders te verwerken? Wij verzorgen graag het fulfilment van jouw kleine webshop.

MEER WETEN?

Heb je nog andere vragen? Vul het volgende formulier in, dan neemt één van onze specialisten zo spoedig mogelijk contact met je op.

Fulfilment van de kleine webshop

Fulfilment gaat om het proces van de verwerking en afhandeling van orders. In het geval van webshops gaat het daarbij om de afhandeling van online orders, ofwel E-fulfilment. Zo worden tijdens het fulfilmentproces van webshops producten gecontroleerd en opgeslagen in het magazijn en zodra een order is geplaatst, worden de producten verpakt en verzonden naar de klant. Uiteraard wilt elke webshop dat dit fulfilmentproces zo nauwkeurig en snel mogelijk verloopt, zodat de klant snel zijn/haar order in goede orde kan ontvangen.

Het fulfilmentproces van webshops verschilt niet tussen kleine en grote webshops. Toch is vooral het fulfilment van een kleine webshop vaak een uitdaging. Dit komt omdat voor kleine webshops het fulfilment vaak veel tijd en geld kost. Het voordeel van het hebben van een webshop is dat je niet hoeft te investeren in een groot pand of zelfs een magazijn. Daardoor wordt het tegelijkertijd lastig om producten op voorraad te hebben en zo te verkopen.

Als je gebruik maakt van het verkoopsysteem waarbij klanten op bestelling kopen, dan is er geen opslag of magazijn nodig voor jouw kleine webshop. Verkoop je daarentegen producten vanuit een voorraad, dan moet je deze voorraad ergens kunnen opslaan. Daardoor moet jij als kleine webshop alsnog een ruimte of magazijn huren voor de opslag van de producten en dit zorgt voor extra kosten, die zeker een kleine webshop niet kan missen.

Waarom logistiek uitbesteden?

Waarom zou jij als kleine webshop jouw fulfilment en logistiek uitbesteden? Fulfilment van een kleine webshop kost vaak erg veel tijd en geld. Zeker als je speciaal voor de verkoop van jouw producten moet investeren in een opslagruimte. Nadat er geïnvesteerd is in een magazijn is ook personeel en tijd nodig om alle orders te verwerken en af te handelen. Uiteraard wil je dat orders namelijk snel en goed verwerkt worden, zodat de hoge verwachtingen van de klant kunnen worden nageleefd.

Als kleine webshop heb je wellicht niet de middelen, zoals geld, tijd en kennis, om zelf de orderafhandeling te verzorgen. In dat geval kan het uitbesteden van jouw logistiek een verademing voor jou zijn. Wanneer je het fulfilmentproces uitbesteedt aan een ervaren fulfilmentbedrijf, houd je zelf tijd en geld over voor andere belangrijke zaken rondom jouw webshop, terwijl anderen met goede zorg jouw orders verwerken en afhandelen.

Mendex Groep is een goede keuze om als webshop mee samen te werken. Wij hebben al jarenlange ervaring als fulfilmentbedrijf en hebben daardoor de kennis en kunde in huis om uw orders zorgvuldig en met speciale zorg af te handelen. Op deze manier houden we de verwachtingen van uw klanten hoog.

fulfilment kleine webshop

LAAT HET
‘BUSY WORK’ AAN MENDEX OVER ZODAT U ZICH KUNT FOCUSSEN OP GROEI