Fulfilment uitbesteden

Geen tijd of ruimte voor jouw fulfilment? Laat de verwerking van orders aan ons over.

MEER WETEN?

Heb je nog andere vragen? Vul het volgende formulier in, dan neemt één van onze specialisten zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het uitbesteden van fulfilment

Fulfilment gaat over het hele proces van orderafhandeling. Verkoopbare producten worden opgeslagen totdat een klant een order plaatst. Vervolgens wordt vanaf dat moment de order van de klant verwerkt en afgehandeld. Zo worden producten met zorg verpakt en verzonden, zodat de order voldoet aan de kwaliteit en verwachtingen van de klant. Het fulfilmentproces stopt daarbij pas zodra de klant zijn/haar order in goede orde heeft mogen ontvangen.

Als winkel kun je ervoor kiezen om zelf het logistiek van jouw winkelorders te regelen, zodat je zelf de touwtjes in handen hebt met het verwerken, inpakken en verzenden van orders. Je kunt er echter ook voor kiezen om de logistiek over te laten aan een gespecialiseerd bedrijf ook wel fulfilment as a service genoemd. In het geval van het uitbesteden van fulfilment ben je zelf niet meer bezig met de verwerking van orders, maar tegelijkertijd wordt er rekening gehouden met jouw wensen.

WAAROM FULFILMENT UITBESTEDEN?​

Waarom zou je de logistiek van orders uit handen geven als het wellicht ook mogelijk is om het zelf te regelen? Bij het verwerken van orders kun je omkomen in het vele werk. Dit kost tegelijkertijd erg veel tijd. Als je merkt dat de verwerking van orders meer tijd in beslag neemt dan je zou willen en daardoor niet meer aan andere activiteiten toekomt, is het verstandig om de orderverwerking over te laten aan een gespecialiseerd bedrijf, een fulfilment partner.

Het voordeel van het uitbesteden van jouw fulfilment is dat een gespecialiseerd bedrijf gebruik kan maken van zijn kennis, kunde en middelen, waardoor jouw orders met uiterste zorg worden verwerkt en afgehandeld. Hierdoor kan het bedrijf veel mogelijkheden rondom bijvoorbeeld de aflevering van orders bieden. Bovendien profiteren gespecialiseerde bedrijven vaak van volumekorting, waardoor fulfilmentkosten veel lager liggen.

Met het uitbesteden van fulfilment maak je gebruik van specialisten binnen een fulfilmentbedrijf. Zij hebben verstand van het fulfilmentproces en verwerken op die manier jouw orders zo goed en nauwkeurig mogelijk. Het gespecialiseerde bedrijf houdt constant jouw voorraad bij en neemt de logistiek van jouw winkel voor eigen rekening. Op deze manier worden groeimogelijkheden benut, terwijl jij je  bezig kunt houden met andere belangrijke zaken rondom jouw winkel.

Fulfilment uitbesteden

LAAT HET
‘BUSY WORK’ AAN MENDEX OVER ZODAT U ZICH KUNT FOCUSSEN OP GROEI