E-fulfilment

Heb je hulp nodig bij E-fulfilment? Wij verzorgen graag jouw online orders.

MEER WETEN?

Heb je nog andere vragen? Vul het volgende formulier in, dan neemt één van onze specialisten zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe werkt E-fulfilment?

E-fulfilment, ook wel bekend als e-commerce fulfilment, is het proces waarbij orders van webshops volledig worden afgehandeld. Vanaf dat producten en onderdelen in ontvangst worden genomen, tot aan het verzenden van de orders. Producten worden vanaf ontvangst in elkaar gezet indien nodig en worden vervolgens opgeslagen in het magazijn totdat er een order is geplaatst. Zodra een order is geplaatst, wordt deze verwerkt, verpakt en verzonden naar de klant.

Binnen het e-fulfilmentproces wordt er met speciale zorg omgekeken naar de webshop orders die binnenkomen. Als bedrijf wil je namelijk jouw klanten de beste productkwaliteit garanderen. Je wilt aan de hoge verwachtingen van de klant voldoen en je wilt dat jouw producten veilig in gebruik zijn en werken naar behoren. Juist daarom is het van belang om te investeren in goede e-fulfilment. Met de juiste apparatuur en voldoende kennis en tijd handel je jouw orders op de meest efficiënte wijze af.

Voor webshops is de verwerking en afhandeling van orders nog belangrijker dan voor fysieke winkels. Bij online orders is het namelijk van groter belang om orders, zodra deze geplaatst zijn, snel en efficiënt af te handelen. Juist wanneer een webshop zijn orders zo goed mogelijk verwerkt, draagt dit bij aan de klantervaring en de verwachtingen van de webshop. Juist omdat e-fulfilment zoveel aandacht verdient is het logisch om dit deel van de product chain bij een professional te leggen. Fulfilment uitbesteden kan dan veel tijd besparen.

E-FULFILMENT UITBESTEDEN?

Waarom zou je e-fulfilment uitbesteden? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf jouw e-fulfilmentproces te beheren. In dat geval heb je zelf de controle over jouw orderverwerking. Tegelijkertijd vereist het beheren van het e-fulfilmentproces erg veel werk, tijd en middelen. Zeker als jij als webshop geen rekening hebt gehouden met zaken, zoals een opslagruimte, personeel en apparatuur, wordt het lastig om orders zo goed en efficiënt mogelijk af te handelen. Mocht je dus zelf geen tijd of geld hierin willen steken, dan kun je jouw e-fulfilment uitbesteden aan een partner.

Bij een fulfilment center in Nederland kun je jouw e-fulfilment uitbesteden, zodat jij tijd en aandacht kan schenken aan andere zaken, zoals jouw marketing. Het bedrijf waar je jouw e-fulfilment uitbesteedt, neemt het hele proces over en slaat producten voor je op en verpakt en verzendt deze wanneer een klant een order heeft geplaatst. Dit bedrijf heeft de apparatuur, ruimte en kennis en kunde in huis om jouw orders zo goed mogelijk te verwerken. Zelfs ’s avonds worden orders nog voor je verstuurd.

Mendex Groep is een fulfilmentbedrijf dat al jaren ervaring heeft met het volledige proces van orderverwerking en afhandeling. Wij hebben de ruimte, benodigdheden en het personeel in huis om jouw orders te verwerken. Wij kunnen zelfs producten voor je assembleren indien nodig. Dus heb je hulp nodig met jouw e-fulfilment? Dan nemen wij het graag van je over, zodat jouw orders met speciale aandacht en zorg worden verwerkt.

E-fulfilment

LAAT HET
‘BUSY WORK’ AAN MENDEX OVER ZODAT U ZICH KUNT FOCUSSEN OP GROEI